Dinerkaart

Voorgerechten

Garnalencocktail, cocktailsaus 8,50
Salade Caprese met tomaat, mozzarella en pesto 8,50
Carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola sla, Parmezaanse kaas 12,50
Vitello tonato, tonijnmayonaise, kappertjes, pijnboompitten 9,50
Steak tartaar, ei, cornichons 8,50
Gevulde portobello met geitenkaas en coulis van rode biet 8,50

Hoofdgerechten

Angus hamburger Moment, bacon, kaas, tomaat met een spicy cocktailsaus 16,50
Scharrel Kippetje uit de oven, met seizoens groenten en aardappelgratin 17,50
Biefstuk 200 gram met champignons, ui en frites 19,50
Vietnamese rode curry, groenten, tofu en witte rijst 16,50
Gegrilde hele zeebaars, zeekraal, groenten van het seizoen 20,50
Spies met 7 stuks grote gamba`s, gegrilde groenten, en citroenmayonaise 20,50
Saté met atjar, kroepoek en frites 17,50
Vegetarische Moment burger met zoete aardappel frietjes 16,50

Soepen

Klassieke Franse uiensoep 6,50
Tomatensoep 6,50
Pompoen crème soep 6,50
Bij de soepen serveren wij brood met kruidenboter

Bijgerechten

Zoete aardappel friet met truffel mayonaise 4,50
Normale frietjes met mayonaise 4,00
Appelmoes 1,00

Desserts

Vanille crème brulee afgebrand met fair trade suiker 6,50
Cheese cake met rood fruit 6,50
Kaasplateau, diverse heerlijk kazen met notenbrood en appelstroop 11,50
Triffle van Oreo koekjes, pure chocolademousse, en amarene kersen 7,50
Coupe de Luxe, 3 bollen heerlijk ambachtelijk ijs van de ijsboerderij 7,50
Appel Tarte tatin met vanille ijs 7,50

Kunt u niet kiezen ?

Laat onze chefs een leuke Sharing plank klaar maken, zodat u van alles wat kunt proeven!!