Over ons

Moment is omgetoverd tot een hotspot voor iedereen in de buurt. Het restaurant is opgericht door de eigenaar van Jasmine Palace, Michael Man, zijn vrouw Tanja Trinh, en met voormalig eigenaar van LaKay Catering & Events Kay van den Bosch. Het drietal kennen elkaar al jaren en ze willen graag hun passie voor eten en drinken delen met de buurt.

Echtpaar Michael Man & Tanja Trinh
Michael Man en Tanja Trinh zijn mede-eigenaar van Moment, maar ook van restaurant Jasmine Palace, dat naast Moment zit. Michael heeft het Aziatisch restaurant Jasmine Palace, overgenomen van zijn ouders dat al jaren een begrip is in De Meern. Tanja heeft haar eigen Tanja’s Bakery, waar zij taarten en gebak maakt. Michael en Tanja waren al een tijdje op zoek naar een pand om nog een restaurant erbij te openen. Tanja vertelt: “Opeens was het pand naast ons vrij en ik dacht daar wil ik ons nieuw restaurant gaan openen. En toen ging het balletje rollen. We zochten naar een chef-kok, en we dachten gelijk aan Kay!

Chef-kok Kay van den Bosch
Kay van den Bosch is chef-kok en ook mede-eigenaar van Moment. Hij is opgegroeid in de Meern en hij heeft zijn passie voor koken ontdekt tijdens zijn studententijd. Hij heeft een bijzondere band met Moment, omdat hij 15 jaar geleden gewerkt heeft als afwasser bij het voormalige restaurant van Moment. Ook heeft hij daar een tijdje als leerling kok gewerkt. Het ondernemingschap zat altijd in Kay, hij heeft bijvoorbeeld LaKay Catering & Events opgericht en daarna nog meerdere horecaprojecten gedraaid. Kay vertelt enthousiast: “Ik had vroeger altijd met plezier hier gekookt en het voelt voor mij als thuiskomen. Ik was altijd al dol op het pand, vanwege de ruimte en gezelligheid van de buurt. Ik was super enthousiast toen Michael en Tanja mij benaderde om Moment samen op te pakken. Ik zei gelijk: Ja, dat gaan wij doen. Het voelde alsof een droom die uitkwam.